Und nach dem Stadtfest gehen wir alle dahin👍🏼Das nächste Wochenende ist gesichert🙌🏼


Het komt steeds dichter bij !!
U heeft vast de flyers en posters alwel gezien die al een hele tijd in de cafetaria liggen .
met trots mogen we zeggen dat wij Cafetaria/catering By Peter er bij zijn voor het verzorgen van de innerlijke mens !! het stukje food gaan wij regelen ! Dit is een groot Evenement en voor het eerst in Twente ,waar we niet alleen de bezoekers maar ook de tattoo artiesten gaan verzorgen voor eten !! Erg spannend en weer een uitdaging om het te verwezenlijken ,maar ook zeer vereerd om er bij te mogen zijn !! Deze 2 dagen zal de cafetaria dan gesloten zijn. Zou zeggen zet de datum in je agenda! En kom gezellig een kijkje nemen !!!!

Und nach dem Stadtfest gehen wir alle dahinDas nächste Wochenende ist gesichertHet komt steeds dicht
Tagged on:                                                         
Loading...